nieuws

Ritssluitingnormbinnenriolering

bouwbreed

De ineengeschoven vertalingen van de EN’s 12056 (deel 1 tot en met 5: Binnenriolering – Verkenning van de Europese normen versus de Nederlandse norm NEN 3215) en de NEN 3215 (Binnenriolering – Eisen en bepalingsmethoden) zijn samengevoegd in de ‘ritssluitingnorm’ NVN 12056. Hierin is gemarkeerd welke Europese tekstdelen gelijkwaardig aan of aanvullend zijn op de Nederlandse norm. Ook (de beperkte) tegenstrijdige teksten zijn aangegeven. Met de ritsluitingsnorm kunnen Nederlandse installateurs in het buitenland aan de slag en andersom.

De ineengeschoven vertalingen van de EN’s 12056 (deel 1 tot en met 5: Binnenriolering – Verkenning van de Europese normen versus de Nederlandse norm NEN 3215) en de NEN 3215 (Binnenriolering – Eisen en bepalingsmethoden) zijn samengevoegd in de ‘ritssluitingnorm’ NVN 12056. Hierin is gemarkeerd welke Europese tekstdelen gelijkwaardig aan of aanvullend zijn op de Nederlandse norm. Ook (de beperkte) tegenstrijdige teksten zijn aangegeven. Met de ritsluitingsnorm kunnen Nederlandse installateurs in het buitenland aan de slag en andersom.

Reageer op dit artikel