nieuws

Personalia Foster

bouwbreed

Bij Siemon is Steven Fosterbenoemd tot managing director EMEA. Foster is sinds drie als marketing manager jaar werkzaam bij Siemon. Graeme Stokeris de aangewezen persoon om de rol van marketing manager van Foster over te nemen. Hij wordt verantwoordelijk voor het productmanagement, de marketingcommunicatie, de chanel marketing en de customer services voor het EMEA-gebied. Siemon is leverancier van netwerkbekabelingsoplossingen.

Bij Siemon is Steven Fosterbenoemd tot managing director EMEA. Foster is sinds drie als marketing manager jaar werkzaam bij Siemon. Graeme Stokeris de aangewezen persoon om de rol van marketing manager van Foster over te nemen. Hij wordt verantwoordelijk voor het productmanagement, de marketingcommunicatie, de chanel marketing en de customer services voor het EMEA-gebied. Siemon is leverancier van netwerkbekabelingsoplossingen.

Reageer op dit artikel