nieuws

Op- en afrit

bouwbreed Premium

In het centrum van Nieuwegein werkt een ploegje Duitse bouwvakkers aan de door Ballast Nedam Infra gebouwde bekistingen van een op- en afrit op de Zuidstedeweg. Tegenover het lang leegstaande kantoorpand waar tot voor enige tijd terug Rijkswaterstaat Utrecht zat, wordt in de middenberm een afrit gebouwd voor het ziekenhuis en de nog te bouwen kantorencomplex Palmtoren. Deze door JP van Eesteren te bouwen toren moet ruim 80 meter hoog worden en heeft met zijn 23 verdiepingen een betere ontsluiting op de rondweg nodig. 

In het centrum van Nieuwegein werkt een ploegje Duitse bouwvakkers aan de door Ballast Nedam Infra gebouwde bekistingen van een op- en afrit op de Zuidstedeweg. Tegenover het lang leegstaande kantoorpand waar tot voor enige tijd terug Rijkswaterstaat Utrecht zat, wordt in de middenberm een afrit gebouwd voor het ziekenhuis en de nog te bouwen kantorencomplex Palmtoren. Deze door JP van Eesteren te bouwen toren moet ruim 80 meter hoog worden en heeft met zijn 23 verdiepingen een betere ontsluiting op de rondweg nodig. 

Reageer op dit artikel