nieuws

Kegro vernieuwt productenselector

bouwbreed

De productselector van Kegro Deuren heeft een complete update ondergaan. Technische details, tekeningen en modellen zijn toegevoegd, aangepast of komen te vervallen. Bovendien bevat de productselector de nieuwste waarden op het gebied van geluid- en warmte-isolatie en zijn alle bestekteksten aangepast aan de toeleveringsconcepten I, II en III uit de laatste BRL 0803.

De productselector van Kegro Deuren heeft een complete update ondergaan. Technische details, tekeningen en modellen zijn toegevoegd, aangepast of komen te vervallen. Bovendien bevat de productselector de nieuwste waarden op het gebied van geluid- en warmte-isolatie en zijn alle bestekteksten aangepast aan de toeleveringsconcepten I, II en III uit de laatste BRL 0803.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels