nieuws

Flir Camera

bouwbreed Premium

Flir Systems Benelux brengt een compacte infraroodcamera op de markt. Met zo’n camera is het mogelijk om bijvoorbeeld het ontbreken van isolatie op te sporen. Ook kan een installateur slechte contacten in een elektrische installatie ontdekken, omdat de weerstand daar voor een hogere temperatuur zorgt. De Flir i5-camera heeft een ergonomisch handvat met alle bedieningsknoppen. Op een scherm is de opname direct te bekijken, maar het is ook mogelijk de opnamen met meegeleverde software te analyseren. Volgens Flir Systems is de i5 infraroodcamera niet alleen licht van gewicht en compact van formaat, maar heeft hij ook een in verhouding tot zijn prestaties bescheiden prijs.

Flir Systems Benelux brengt een compacte infraroodcamera op de markt. Met zo’n camera is het mogelijk om bijvoorbeeld het ontbreken van isolatie op te sporen. Ook kan een installateur slechte contacten in een elektrische installatie ontdekken, omdat de weerstand daar voor een hogere temperatuur zorgt. De Flir i5-camera heeft een ergonomisch handvat met alle bedieningsknoppen. Op een scherm is de opname direct te bekijken, maar het is ook mogelijk de opnamen met meegeleverde software te analyseren. Volgens Flir Systems is de i5 infraroodcamera niet alleen licht van gewicht en compact van formaat, maar heeft hij ook een in verhouding tot zijn prestaties bescheiden prijs.

Reageer op dit artikel