nieuws

Draadloos acces point zonder gevaar

bouwbreed

Motorola brengt het draadloos AP-5181 Access Point op de markt, een indoor/outdoor acces point dat volledig is gecertificeerd voor gebruik in omgevingen met brand- en ontploffingsgevaar.

Motorola brengt het draadloos AP-5181 Access Point op de markt, een indoor/outdoor acces point dat volledig is gecertificeerd voor gebruik in omgevingen met brand- en ontploffingsgevaar.
Dankzij de zogeheten mesh-technologie is geen extra bekabeling vereist, wat de AP-5181 bijzonder geschikt maakt voor energiebedrijven, de petrochemie, de olie- en gasindustrie, de ruimtevaart, de mijnbouw en ook bouwterreinen. De AP-5181 maakt netwerken toegankelijk op plaatsen waar het aanleggen van bekabeling niet altijd even gemakkelijk is.
Daarbij kan de AP-5181 worden opgenomen in controlenetwerken met sensoren en andere apparatuur voor het aansturen en beheer van een machinepark. Dankzij de flexibiliteit van een draadloos controlenetwerk is het mogelijk meer sensoren en meetinstrumenten op te nemen.

Reageer op dit artikel