nieuws

Chuchawal-De Weger verandert naam

bouwbreed

Chuchawal-De Weger Internationaal heet vanaf nu Chuchawal-Royal Haskoning. Dat hebben Jan Bout van Royal Haskoning en hoofdaandeelhouder Chuchawal Pringpuangkeo bekendgemaakt.

Chuchawal-De Weger Internationaal heet vanaf nu Chuchawal-Royal Haskoning. Dat hebben Jan Bout van Royal Haskoning en hoofdaandeelhouder Chuchawal Pringpuangkeo bekendgemaakt.
Chuchawal-De Weger Internationaal en Royal Haskoning werken sinds 2001 samen toen het Nijmeegse ingenieursbureau De Weger overnam. Onder de nieuwe naam worden de activiteiten voortgezet op het gebied van stedelijke inrichting, gebouwen, infrastructuur, havens, energie, water en milieu.
Chuchawal-De Weger Internationaal is al sinds 1974 actief op de Thaise markt op het gebied van architectuur, constructie en project- en bouwmanagement met een groep bedrijven die tevens samenwerkingsverbanden van de beide aandeelhouders zijn.

Reageer op dit artikel