nieuws

Brug over IndianenrivierDelaware voor Skanska Skanska bouwt brug over Indianenrivier

bouwbreed Premium

Skanska heeft van het transportdepartement in de Amerikaanse staat Delaware de opdracht gekregen voor de bouw van een 793 meter lange brug over de Indianenrivier. Het ontwerp doet denken aan de Arthur Ravenelbrug over rivier de Cooper, welke Skanska in 2005 realiseerde in Zuid-Carolina. De bouw van de uit drie overspanningen bestaande tuibrug, met een kerndeel van 290 meter, start deze herfst. De oplevering is gepland in juli 2011. De opdracht levert Skanska een omzet op van 150 miljoen dollar.

Skanska heeft van het transportdepartement in de Amerikaanse staat Delaware de opdracht gekregen voor de bouw van een 793 meter lange brug over de Indianenrivier. Het ontwerp doet denken aan de Arthur Ravenelbrug over rivier de Cooper, welke Skanska in 2005 realiseerde in Zuid-Carolina. De bouw van de uit drie overspanningen bestaande tuibrug, met een kerndeel van 290 meter, start deze herfst. De oplevering is gepland in juli 2011. De opdracht levert Skanska een omzet op van 150 miljoen dollar.

Reageer op dit artikel