nieuws

Bouwen in de polder

bouwbreed Premium

Op bedrijventerrein Gouwepark werkt aannemersbedrijf Houtman aan de opbouw van een bedrijfsruimte met kantoren. Het complex wordt gebouwd in opdracht van Arvast A7 en biedt uitzicht op de snelweg A20. Bedrijventerrein Gouwepark wordt aangelegd in de diepste polder van Nederland, de Zuidplaspolder, en is ontwikkeld op initiatief van het Bedrijvenschap Regio Gouda. Het terrein meet 65 hectaren.

Op bedrijventerrein Gouwepark werkt aannemersbedrijf Houtman aan de opbouw van een bedrijfsruimte met kantoren. Het complex wordt gebouwd in opdracht van Arvast A7 en biedt uitzicht op de snelweg A20. Bedrijventerrein Gouwepark wordt aangelegd in de diepste polder van Nederland, de Zuidplaspolder, en is ontwikkeld op initiatief van het Bedrijvenschap Regio Gouda. Het terrein meet 65 hectaren.

Reageer op dit artikel