nieuws

Stofpreventie

bouwbreed

In de Utrechtse wijk Hoograven plaatst een medewerker van recyclingbedrijf Steenkorrel als stofpreventie brandspuiten op oude woonflats. De woningen zijn zwaar verouderd en gaan tegen de vlakte om plaats te maken voor stadsvernieuwingproject Hart van Hoograven dat door BAM wordt uitgevoerd. Er worden in opdracht van woningbouwvereniging Mitros, AM Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente bijna vierhonderd woningen gebouwd.

In de Utrechtse wijk Hoograven plaatst een medewerker van recyclingbedrijf Steenkorrel als stofpreventie brandspuiten op oude woonflats. De woningen zijn zwaar verouderd en gaan tegen de vlakte om plaats te maken voor stadsvernieuwingproject Hart van Hoograven dat door BAM wordt uitgevoerd. Er worden in opdracht van woningbouwvereniging Mitros, AM Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente bijna vierhonderd woningen gebouwd.

Reageer op dit artikel