nieuws

Stiwoga reikt eerste waarborgcertificaat uit

bouwbreed

Waarborgmaatschappij Stiwoga heeft het eerste Stiwoga-certificaat uitgereikt aan kopers van een nieuwbouwwoning van Bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten. Het gaat om een woning in het project Noordbuurtsehoek in Zoeterwoude Dorp. Stiwoga, onderdeel van de Woningborggroep, heeft het certificaat begin april in de markt gezet als concurrent van het GIW-certificaat. Inmiddels hebben 24 bouwondernemingen zich ingeschreven bij Stiwoga en zijn de eerste 900 woningen aangemeld.

Waarborgmaatschappij Stiwoga heeft het eerste Stiwoga-certificaat uitgereikt aan kopers van een nieuwbouwwoning van Bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten. Het gaat om een woning in het project Noordbuurtsehoek in Zoeterwoude Dorp. Stiwoga, onderdeel van de Woningborggroep, heeft het certificaat begin april in de markt gezet als concurrent van het GIW-certificaat. Inmiddels hebben 24 bouwondernemingen zich ingeschreven bij Stiwoga en zijn de eerste 900 woningen aangemeld.

Reageer op dit artikel