nieuws

Plein op IJburg

bouwbreed Premium

In de Amsterdamse wijk IJburg leggen straatmakers een plein in de vorm van een druppel water. Het plein is onderdeel van blok Acht dat wordt gebouwd door Van Wijnen. Het blok bestaat uit diverse luxe appartementen die uitkijken op het IJmeer en dit plein, waaraan de mannen nu al vier weken ambachtelijk werken. Hoewel ze pas halverwege zijn hoeven ze niet te vrezen dat hun werk gaat verzakken. De stenen liggen, ingebed in een paar decimeter zand, op het dak van een ondergrondse parkeergarage. Foto: Ton Borsboom

In de Amsterdamse wijk IJburg leggen straatmakers een plein in de vorm van een druppel water. Het plein is onderdeel van blok Acht dat wordt gebouwd door Van Wijnen. Het blok bestaat uit diverse luxe appartementen die uitkijken op het IJmeer en dit plein, waaraan de mannen nu al vier weken ambachtelijk werken. Hoewel ze pas halverwege zijn hoeven ze niet te vrezen dat hun werk gaat verzakken. De stenen liggen, ingebed in een paar decimeter zand, op het dak van een ondergrondse parkeergarage. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel