nieuws

Logistiek Park Moerdijk gaat door

bouwbreed Premium

Met het vaststellen van de interim-structuurvisie Noord-Brabant zijn Provinciale Staten formeel akkoord gegaan met het Logistiek Park Moerdijk in de oksel van de A16 en A17. Het bedrijventerrein op het grondgebied van de gemeente Moerdijk krijgt een omvang van 150 hectare netto. De provincie voert nu samen met enkele marktpartijen een verkenning uit, waarin onder meer wordt gekeken naar inrichting, duurzaamheid en haalbaarheid.

Met het vaststellen van de interim-structuurvisie Noord-Brabant zijn Provinciale Staten formeel akkoord gegaan met het Logistiek Park Moerdijk in de oksel van de A16 en A17. Het bedrijventerrein op het grondgebied van de gemeente Moerdijk krijgt een omvang van 150 hectare netto. De provincie voert nu samen met enkele marktpartijen een verkenning uit, waarin onder meer wordt gekeken naar inrichting, duurzaamheid en haalbaarheid.

Reageer op dit artikel