nieuws

Franse ingenieurslijven bureau EPG in

bouwbreed

Technip neemt EPG uit Capelle aan den IJssel over. Dankzij de aankoop breidt het Franse ingenieursbureau haar sterkte in de Benelux uit tot ruim 500 medewerkers.

Technip neemt EPG uit Capelle aan den IJssel over. Dankzij de aankoop breidt het Franse ingenieursbureau haar sterkte in de Benelux uit tot ruim 500 medewerkers.
EPG heeft vestigingen in Capelle, Den Bosch en Bergen op Zoom. Het bedrijf telt 120 medewerkers. De focus van EPG richt zich op de olie- en gasindustrie. Tot de werkterreinen behoren tevens bouw en infra, installatietechniek plus energie en water. De naam van het bedrijf verandert in Technip-EPG.
Het beursgenoteerde Technip heeft zijn hoofdvestiging in Parijs. De onderneming boekte vorig jaar 247 miljoen winst op een omzet van 7,9 miljard euro. Het bedrijf met een vloot van negentien schepen heeft 23.000 medewerkers die actief zijn in 46 landen.

Reageer op dit artikel