nieuws

Extra lange arm

bouwbreed Premium

Slopen in de stad is altijd een klus met een extra moeilijkheidsgraad. Bij het voormalige politiebureau aan het drukke Zuidplein in Rotterdam is dat niet anders. Toch is noch locatie noch gebouwhoogte de reden dat machinist Hans de Groot van Anton van Dijk Sloopwerken een extra lange – 21 meter – arm op zijn Caterpillar 330Cl heeft gezet. De werkelijke reden schuilt in de constructie: een in het werk gestort betonskelet met kanaalplaatvloeren, waardoor hij met z’n korte arm te veel brokstukken over zich heen kreeg.

Slopen in de stad is altijd een klus met een extra moeilijkheidsgraad. Bij het voormalige politiebureau aan het drukke Zuidplein in Rotterdam is dat niet anders. Toch is noch locatie noch gebouwhoogte de reden dat machinist Hans de Groot van Anton van Dijk Sloopwerken een extra lange – 21 meter – arm op zijn Caterpillar 330Cl heeft gezet. De werkelijke reden schuilt in de constructie: een in het werk gestort betonskelet met kanaalplaatvloeren, waardoor hij met z’n korte arm te veel brokstukken over zich heen kreeg.

Reageer op dit artikel