nieuws

Eurlings waarschuwt voor vertraging hsl

bouwbreed

Verkeersminister Eurlings houdt er rekening mee dat de hsl pas na april 2009 gaat rijden. Dat is op te maken uit antwoorden op Kamervragen van VVD-Kamerlid Paul de Krom over een extra 20 miljoen euro die in de begroting van de hsl is opgenomen.

Verkeersminister Eurlings houdt er rekening mee dat de hsl pas na april 2009 gaat rijden. Dat is op te maken uit antwoorden op Kamervragen van VVD-Kamerlid Paul de Krom over een extra 20 miljoen euro die in de begroting van de hsl is opgenomen.
Eurlings beschrijft dat de 20 miljoen euro bestemd is voor aanvullende kosten die door de diverse eerdere vertraging zijn ontstaan.
Ook is nog eens 4 miljoen euro extra opgenomen in de begroting om de inhuur van deskundigen door te kunnen betalen als de hogesnelheidstreinen pas na 1 april 2009 gaan rijden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels