nieuws

Disano komt met nieuw armatuur voor buiten

bouwbreed

Disano stelt met de Quadro zijn nieuwe inbouwarmatuur voor luifels voor. In het armatuur uit gietaluminium passen onder meer metaalhalogeenlampen van 70 of 150 watt. Een antiverblindingslouvre schermt de lamp af. De benodigde apparatuur zit in een losse waterdichte doos. Het armatuur krijgt zo een inbouwdiepte van 161 millimeter. Disano levert de Quadro ook als armatuur voor in de grond. De randapparatuur vormt dan wel een geheel wat is ondergebracht in een nylon buitendoos met een venster van 15 millimeter dik gehard glas. Het armatuur weerstaat een belasting tot 2 ton. De fabrikant levert via importeur Attiva uit Leidschendam uiteenlopende spiegeloptieken en lichtbronnen.

Disano stelt met de Quadro zijn nieuwe inbouwarmatuur voor luifels voor. In het armatuur uit gietaluminium passen onder meer metaalhalogeenlampen van 70 of 150 watt. Een antiverblindingslouvre schermt de lamp af. De benodigde apparatuur zit in een losse waterdichte doos. Het armatuur krijgt zo een inbouwdiepte van 161 millimeter. Disano levert de Quadro ook als armatuur voor in de grond. De randapparatuur vormt dan wel een geheel wat is ondergebracht in een nylon buitendoos met een venster van 15 millimeter dik gehard glas. Het armatuur weerstaat een belasting tot 2 ton. De fabrikant levert via importeur Attiva uit Leidschendam uiteenlopende spiegeloptieken en lichtbronnen.

Reageer op dit artikel