nieuws

Basisbedragen voor kostenberekening

bouwbreed Premium

Veel informatie is vandaag de dag via internet benaderbaar. Toch kiest Multi Consultants er nog steeds voor de verzamelde gegevens ook in boekvorm beschikbaar te stellen. Eén van die boeken is ‘Basisbedragen gebouwen 2008′, dat in ruim 300 pagina’s de basisbedragen opsomt die nodig zijn voor het berekenen van de bouwkosten van allerhande soorten gebouwen, en van de leges en herbouwwaarden in de verschillende provincies van ons land. De basisbedragen per kubieke meter zijn berekend volgens NEN 2631. Dat internet ook hier niet ver weg is, blijkt uit de mogelijkheid om via de website www.multiconsultants.nl gebruik te maken van het bijbehorende Rekenprogramma Basisbedragen Gebouwen.

Veel informatie is vandaag de dag via internet benaderbaar. Toch kiest Multi Consultants er nog steeds voor de verzamelde gegevens ook in boekvorm beschikbaar te stellen. Eén van die boeken is ‘Basisbedragen gebouwen 2008′, dat in ruim 300 pagina’s de basisbedragen opsomt die nodig zijn voor het berekenen van de bouwkosten van allerhande soorten gebouwen, en van de leges en herbouwwaarden in de verschillende provincies van ons land. De basisbedragen per kubieke meter zijn berekend volgens NEN 2631. Dat internet ook hier niet ver weg is, blijkt uit de mogelijkheid om via de website www.multiconsultants.nl gebruik te maken van het bijbehorende Rekenprogramma Basisbedragen Gebouwen.
Zover is het bouwkostenbureau nog niet bij ‘Uurlonen per werksoort’. De uitgave voor 2008 telt 120 pagina’s en bevat volgens de auteur de uurlonen van alle werksoorten die er zijn, van timmerman tot loodgieter, en dat allemaal onderverdeeld naar provincie.

Reageer op dit artikel