nieuws

Verkoop woning via internetveiling

bouwbreed

Woningcorporatie Rentree gaat een woning verkopen op veilingwebsite Biedenenwonen.nl. Het veilen is efficiënter, eerlijker en transparanter dan de traditionele onderhandelingsmethode, vindt de corporatie. Geïnteresseerden kunnen online bieden en elkaars bod bekijken. De veilingwebsite BiedenenWonen.nl bestaat sinds begin dit jaar en is opgericht door onder andere de bedenkers van Tango (onbemande benzinestations) en Route Mobiel (wegenwacht). Op 17 juni vindt de internetveiling plaats.

Woningcorporatie Rentree gaat een woning verkopen op veilingwebsite Biedenenwonen.nl. Het veilen is efficiënter, eerlijker en transparanter dan de traditionele onderhandelingsmethode, vindt de corporatie. Geïnteresseerden kunnen online bieden en elkaars bod bekijken. De veilingwebsite BiedenenWonen.nl bestaat sinds begin dit jaar en is opgericht door onder andere de bedenkers van Tango (onbemande benzinestations) en Route Mobiel (wegenwacht). Op 17 juni vindt de internetveiling plaats.

Reageer op dit artikel