nieuws

Veel stremmingen in centrum Amsterdam

bouwbreed

In de maanden juli en augustus wordt in het centrum van Amsterdam een grote hoeveelheid werkzaamheden uitgevoerd aan de weg en aan de metrotunnel. Dit heeft tal van stremmingen voor het autoverkeer en de metroreiziger tot gevolg.

In de maanden juli en augustus wordt in het centrum van Amsterdam een grote hoeveelheid werkzaamheden uitgevoerd aan de weg en aan de metrotunnel. Dit heeft tal van stremmingen voor het autoverkeer en de metroreiziger tot gevolg.
De gemeente voert groot onderhoud uit aan het wegdek van de Prins Hendrikkade. De IJtunnel is eveneens afgesloten voor groot onderhoud en ten noorden van deze tunnel wordt gewerkt aan de nieuwe Noord-Zuidlijn. En de metro (Oostlijn) rijdt tot half augustus niet op het traject tussen het Centraal Station en station Amstel.De metrotunnel krijgt nieuwe rails, wissels, technische installaties, betere vluchtroutes, een brandblusleiding en een ontsporingsgeleiderail.

Reageer op dit artikel