nieuws

Varkenshouder richt stal in met kunststof

bouwbreed

“De moderne varkenshouder kent natuurlijk het Bouwplast Systeem”. Dat stelt Werner Hendriks van Bouwimpex uit Barneveld. “Het is een compleet programma panelen en profielen voor de stallenbouw en -inrichting.” Recent leverde Bouwimpex 9000 vierkante meter kunststof tussenwanden aan varkenshouder Henken in Renswoude. De montage verliep snel, want de panelen worden met een messing en groef in elkaar geklikt. De foto toont een project in Dedemsvaart, waarbij ook gebruik werd gemaakt van het Bouwplast Systeem. Volgens Hendriks heeft het systeem van hard-pvc zichzelf bewezen. Het materiaal is bestand tegen de meeste zuren en desinfectiemiddelen. De panelen zijn superglad en bij uitstek geschikt voor de varkenshouderij. Het Bouwplast-programma bestaat uit een groot aantal panelen en profielen in verschillende dikten. De panelen worden horizontaal toegepast voor het afscheiden van de varkenshokken en verticaal in wanden.

“De moderne varkenshouder kent natuurlijk het Bouwplast Systeem”. Dat stelt Werner Hendriks van Bouwimpex uit Barneveld. “Het is een compleet programma panelen en profielen voor de stallenbouw en -inrichting.” Recent leverde Bouwimpex 9000 vierkante meter kunststof tussenwanden aan varkenshouder Henken in Renswoude. De montage verliep snel, want de panelen worden met een messing en groef in elkaar geklikt. De foto toont een project in Dedemsvaart, waarbij ook gebruik werd gemaakt van het Bouwplast Systeem. Volgens Hendriks heeft het systeem van hard-pvc zichzelf bewezen. Het materiaal is bestand tegen de meeste zuren en desinfectiemiddelen. De panelen zijn superglad en bij uitstek geschikt voor de varkenshouderij. Het Bouwplast-programma bestaat uit een groot aantal panelen en profielen in verschillende dikten. De panelen worden horizontaal toegepast voor het afscheiden van de varkenshokken en verticaal in wanden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels