nieuws

Prijs voor nieuw internetplatform

bouwbreed

De prijs voor het beste innovatieve idee voor bouwprojectmanagement, de NLPB Future Search 2008, is gewonnen door Search2Build. Dat heeft het Nederlands Platform Bouwprojectmanagement (NLPB) bekendgemaakt.

De prijs voor het beste innovatieve idee voor bouwprojectmanagement, de NLPB Future Search 2008, is gewonnen door Search2Build. Dat heeft het Nederlands Platform Bouwprojectmanagement (NLPB) bekendgemaakt.
Search2Build is een internetplatform dat zich richt op projectmanagers. Op basis van de contacten die ze leggen via de website kunnen zij de kwaliteit van het bouw­informatiesysteem bewaken. De website krijgt een marktplaatsachtige functie, waarbij vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht. Het internetplatform is ontwikkeling door de werkgroep Simsalabim waarin onder meer de TU Delft en Twynstra Gudde zijn vertegenwoordigd.

Reageer op dit artikel