nieuws

JCB en New Holland schenken aan China

bouwbreed

Machinefabrikanten JCB en NewHolland hebben een graaflaadcombinaties geschonken aan de Chinese overheid. De machines worden ingezet bij het opruimen van de puinhopen veroorzaakt door de aardbeving die op 12 mei plaatsvond in de provincie Sichuan in China. JCB heeft zes 3CX graaflaadcombinaties met evenzoveel machinisten gestuurd. De machines worden geproduceerd in Shanghai en vertegenwoordigen een waarde van bijna 400.000 euro. New Holland, onderdeel van de Fiat Groep schonk één graaflaadcombinatie ter waardevan 55.00 euro.

Machinefabrikanten JCB en NewHolland hebben een graaflaadcombinaties geschonken aan de Chinese overheid. De machines worden ingezet bij het opruimen van de puinhopen veroorzaakt door de aardbeving die op 12 mei plaatsvond in de provincie Sichuan in China. JCB heeft zes 3CX graaflaadcombinaties met evenzoveel machinisten gestuurd. De machines worden geproduceerd in Shanghai en vertegenwoordigen een waarde van bijna 400.000 euro. New Holland, onderdeel van de Fiat Groep schonk één graaflaadcombinatie ter waardevan 55.00 euro.

Reageer op dit artikel