nieuws

Eriks heeft 99,1 procent van aandelen Econosto

bouwbreed

Eriks heeft in de na-aanmeldingstermijn, die maandagmiddag afliep, nog eens 4 procent van de aandelen Econosto verworven. Dat heeft de technisch handelsonderneming uit Alkmaar gisteren bekendgemaakt.

Eriks heeft in de na-aanmeldingstermijn, die maandagmiddag afliep, nog eens 4 procent van de aandelen Econosto verworven. Dat heeft de technisch handelsonderneming uit Alkmaar gisteren bekendgemaakt.
Eriks bezit nu 99,1 procent van het geplaatste en uitstaande kapitaal van Econosto. De onderneming zal “zo spoedig mogelijk” een uitkoopprocedure starten om de resterende aandelen te bemachtigen. De beursnotering van Econosto zal op 7 juli worden beëindigd.
Eriks bracht begin dit jaar een bod uit op zijn branchegenoot van 8,21 euro per aandeel. Daarmee troefde de leveranciers van afdichtingen en slangen Gilde af. De investeringsmaatschappij bood niet meer dan 7,25 euro per aandeel Econosto.

Reageer op dit artikel