nieuws

Basisschool

bouwbreed Premium

In Strijensas wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van basisschool De Hooistoof. De plannen voorzien in de bouw van een school van drie klaslokalen en één speellokaal, alsmede dertien huurappartementen en vier koopwoningen. Het ontwerp is afkomstig van 01-10 Architecten BV uit Rotterdam. De woningen zijn bestemd voor de doorstroming van inwoners van Strijensas. Aanvankelijk waren er plannen om de school te renoveren. Op initiatief van de Stichting ACIS, die optreedt als bevoegd gezag van het openbaar primair onderwijs, is onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van nieuwbouw, die uiteindelijk kon worden gerealiseerd door de combinatie met de woningen. Foto: Anouk Hebing

In Strijensas wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van basisschool De Hooistoof. De plannen voorzien in de bouw van een school van drie klaslokalen en één speellokaal, alsmede dertien huurappartementen en vier koopwoningen. Het ontwerp is afkomstig van 01-10 Architecten BV uit Rotterdam. De woningen zijn bestemd voor de doorstroming van inwoners van Strijensas. Aanvankelijk waren er plannen om de school te renoveren. Op initiatief van de Stichting ACIS, die optreedt als bevoegd gezag van het openbaar primair onderwijs, is onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van nieuwbouw, die uiteindelijk kon worden gerealiseerd door de combinatie met de woningen. Foto: Anouk Hebing

Reageer op dit artikel