nieuws

Würth demper

bouwbreed Premium

Ook aluminium deuren en houten paneeldeuren kunnen voortaan zachtjes worden gesloten dankzij een demper van Würth uit ‘s-Hertogenbosch. De fabrikant adviseert om deze Soft-Close demper ongeveer op het midden van de deur te plaatsen. Met behulp van een stelschroef kan de dempkracht worden ingesteld. De Soft-Close dempers van Würth zijn van kunststof in een behuizing van zinkdrukgietwerk. Ze zijn van fabriekswege gevuld met smeerolie, waardoor ze altijd soepel en gelijkmatig dempen.

Ook aluminium deuren en houten paneeldeuren kunnen voortaan zachtjes worden gesloten dankzij een demper van Würth uit ‘s-Hertogenbosch. De fabrikant adviseert om deze Soft-Close demper ongeveer op het midden van de deur te plaatsen. Met behulp van een stelschroef kan de dempkracht worden ingesteld. De Soft-Close dempers van Würth zijn van kunststof in een behuizing van zinkdrukgietwerk. Ze zijn van fabriekswege gevuld met smeerolie, waardoor ze altijd soepel en gelijkmatig dempen.

Reageer op dit artikel