nieuws

Solliciteren via de webcam

bouwbreed

Een sollicitatiegesprek voeren via internet. Dat kan sinds kort met het Online Job Interview.

Een sollicitatiegesprek voeren via internet. Dat kan sinds kort met het Online Job Interview.
Meer dan de helft van alle sollicitatiegesprekken had niet gevoerd hoeven worden als eerst een online interview van ongeveer 10 minuten had plaatsgevonden, stelt VideoBoard.nl die de nieuwe dienst aanbiedt via Flash-technologie. Deze technologie is vandaag de dag op iedere pc geïnstalleerd. Voor veel gebruikers is MSN en Skype met zowel video, audio als chat een brug te ver, aldus het bedrijf. Daarom draait het Online Job Interview direct nadat de webcam is ingeplugd op de pc of laptop. Het gesprek is eenvoudig op te nemen om het met collega’s nog eens rustig te bekijken.
VideoBoard.nl richt zich met diensten als de VideoVacature en VideoSollicitatie op innovatieve toepassingen binnen de werving en selectie.

Reageer op dit artikel