nieuws

Personlia

bouwbreed

Gerard Haasjesis in dienst getreden als adviseur bij Wentzel BV/Rheinzink Nederland. Hij zal gaan richten op de promotie en advisering van producten bij loodgieters- en installatiebedrijven in nauwe samenwerking met de technische groothandel in de regio Oost-Nederland.

Gerard Haasjesis in dienst getreden als adviseur bij Wentzel BV/Rheinzink Nederland. Hij zal gaan richten op de promotie en advisering van producten bij loodgieters- en installatiebedrijven in nauwe samenwerking met de technische groothandel in de regio Oost-Nederland.
Frank Kuijpers(57) treedt op 1 juni in dienst bij Bauwhoed als directeur realisatie. Hij was vanaf 2005 werkzaam als hoofd realisatie voor Kristal. Eerder dit jaar werd Philip Smitsbenoemd als statutair directeur om de portefeuille ontwikkeling 0x26 realisatie aan te sturen.
Michiel van Wijk(29) is in dienst getreden bij Ballast Nedam Ontwikkelingsmaatschappij als vastgoedontwikkelaar. Op het hoofdkantoor in Nieuwegein zal hij zal zich gaan bezig houden met de ontwikkeling van commercieel vastgoed. Hiervoor was hij werkzaam bij Fortis Vastgoedontwikkeling.
Hans Pijpersis bij de Nijmeegse betonindustrie De Hamer BV in dienst getreden. Pijpers is als technisch commercieel medewerker verantwoordelijk voor het rayon Noord-Brabant. Hiervoor was hij werkzaam in de hout- en de betonwarenindustrie.
Per 1 juli wordtdrs.ing. W.(Willem) Krzeszewski(53) benoemd tot directeur van Staedion. Hij is nu nog directeur van de dienst stedelijke ontwikkeling en beheer van de Gemeente Eindhoven.
Met ingang van 1 mei is de directie van FSC Nederland uitgebreid met de komst van Hans Stout.Hij is bestuurslid van FSC Nederland en zal tijdelijk worden toegevoegd aan de directie.
De heer ir. R.P.C. Dielwart benoemd tot lid van de raad van bestuur van bouwconcern Dura Vermeer Groep NV. J.M.A. van der Lofis in dezelfde vergadering benoemd tot lid van de raad van commissarissen van Dura Vermeer.

Reageer op dit artikel