nieuws

Navigator armatuur

bouwbreed

Uit één stuk bestaat deze pendelarmatuur, genaamd de Navigator. Het is een product uit Italië van Fosnova. Attiva uit Den Haag kan de armatuur leveren in diverse kleuren. De armatuur omvat in het midden een tl-buis en aan de beide uiteinden twee spots. Wie iets extra wil kan de armatuur door middel van led-verlichting nog laten wisselen van kleur. De armatuur Navigator is niet alleen modern van techniek, maar ook zeer decoratief.

Uit één stuk bestaat deze pendelarmatuur, genaamd de Navigator. Het is een product uit Italië van Fosnova. Attiva uit Den Haag kan de armatuur leveren in diverse kleuren. De armatuur omvat in het midden een tl-buis en aan de beide uiteinden twee spots. Wie iets extra wil kan de armatuur door middel van led-verlichting nog laten wisselen van kleur. De armatuur Navigator is niet alleen modern van techniek, maar ook zeer decoratief.

Reageer op dit artikel