nieuws

Naaldvilt reduceert contactgeluid

bouwbreed Premium

Tapijt van naaldvilt zorgt voor een reductie van het contactgeluid. Forbo Flooring heeft een nieuwe collectie met een reductie tot 22 dB, die daarmee ruimschoots aan de eisen voor een zakelijke omgeving voldoet. De collectie heet Titan en is samen met Punch een aanvulling op de bestaande collectie Granit.

Tapijt van naaldvilt zorgt voor een reductie van het contactgeluid. Forbo Flooring heeft een nieuwe collectie met een reductie tot 22 dB, die daarmee ruimschoots aan de eisen voor een zakelijke omgeving voldoet. De collectie heet Titan en is samen met Punch een aanvulling op de bestaande collectie Granit.
Titan naaldvilttapijt is verkrijgbaar in 21 kleuren en verschillende dessins. Net als Granit naaldvilttapijt is het vervaardigd van 100 procent polyamide en daardoor sterk en slijtvast. Punch tapijt is verkrijgbaar in zestien kleuren, bestaat voor 20 procent uit polyporpyleen en is dunner dan de andere twee soorten.
Dat maakt Punch naaldvilttapijt vooral geschikt voor projecten waar de verhouding van prijs en kwaliteit een rol spelen. De rug van alle tapijtsoorten is vervaardigd van 100 procent gerecycled polyester. Het product voldoet dan ook aan de milieu-eisen die de verenigde tapijtfabrikanten stellen.

Reageer op dit artikel