nieuws

Kottman commissaris bij exploitant Betuweroute

bouwbreed

Keyrail, de exploitant van de Betuweroute, heeft René Kottman benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen. Dat heeft de beheerder van de goederenspoorlijn gisteren bekendgemaakt. De 62-jarige Kottman nam eind vorig jaar afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van Ballast Nedam. Daarvoor was hij voorzitter van het managementadviesbureauBerenschot.

Keyrail, de exploitant van de Betuweroute, heeft René Kottman benoemd tot voorzitter van de raad van commissarissen. Dat heeft de beheerder van de goederenspoorlijn gisteren bekendgemaakt. De 62-jarige Kottman nam eind vorig jaar afscheid als voorzitter van de raad van bestuur van Ballast Nedam. Daarvoor was hij voorzitter van het managementadviesbureauBerenschot.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels