nieuws

Giesbers bouwt voor zichzelf

bouwbreed

Op bedrijventerrein IJsseloord 2 in Arnhem bouwt Giesbers-Arnhem Bouw kantoor C8, voor zichzelf en voor accountantskantoor Ernst 0x26 Young. Het gebouw is ontworpen door GAJ Architecten uit Arnhem en bestaat uit zeven verdiepingen met daaronder een parkeergarage. Kantoor C8 heeft een bruto vloeroppervlakte van 6560 vierkante meter. Als het werk volgens planning verloopt, en dat doet het tot nu toe, is de oplevering in januari 2009. Momenteel zijn medewerkers van BSC Steiger Groep uit Breda steigers rondom het gebouw aan het plaatsen voor het metselwerk, dat tot na de bouwvak zal duren . Foto: APA/Sjef Prins

Op bedrijventerrein IJsseloord 2 in Arnhem bouwt Giesbers-Arnhem Bouw kantoor C8, voor zichzelf en voor accountantskantoor Ernst 0x26 Young. Het gebouw is ontworpen door GAJ Architecten uit Arnhem en bestaat uit zeven verdiepingen met daaronder een parkeergarage. Kantoor C8 heeft een bruto vloeroppervlakte van 6560 vierkante meter. Als het werk volgens planning verloopt, en dat doet het tot nu toe, is de oplevering in januari 2009. Momenteel zijn medewerkers van BSC Steiger Groep uit Breda steigers rondom het gebouw aan het plaatsen voor het metselwerk, dat tot na de bouwvak zal duren . Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel