nieuws

Geluidsoverlast op laptop direct zichtbaar

bouwbreed Premium

Meteen op het scherm van een laptop zien of de geluidsisolatie van een ruimte voldoet. Bruel 0x26 Kjaer maakt dat mogelijk met zijn programma BZ-7228. De software meet (contact)geluid, berekent of de waarde boven de norm uitkomt en geeft de mogelijke bron aan. Aan de hand van die bevindingen kunnen geluiddempende correcties worden uitgevoerd. De fabrikant ontwikkelde de programmatuur voor zijn analysemeter 2250.

Meteen op het scherm van een laptop zien of de geluidsisolatie van een ruimte voldoet. Bruel 0x26 Kjaer maakt dat mogelijk met zijn programma BZ-7228. De software meet (contact)geluid, berekent of de waarde boven de norm uitkomt en geeft de mogelijke bron aan. Aan de hand van die bevindingen kunnen geluiddempende correcties worden uitgevoerd. De fabrikant ontwikkelde de programmatuur voor zijn analysemeter 2250.
De meetgegevens kunnen verder worden bewerkt in onder meer spreadsheet programma’s.

Reageer op dit artikel