nieuws

Franke Modules

bouwbreed

Franke heeft een moduul ontwikkeld voor de inbouw van alle techniek die nodig is bij een wastafel in een openbare of semi-openbare sanitaire ruimte. Door meerdere modules naast elkaar tegen de wand te plaatsen kan een hele rij wastafels bediend worden. De toevoerleidingen, kranen, containers en besturingscomponenten voor water, zeep en lucht bevinden zich allemaal in de module. Zij worden bediend met infraroodsensoren. De hoogte van de wastafels is instelbaar tussen 830 en 900 millimeter. Franke Nederland in Helmond levert en monteert de modules, die de naam ‘All in One’ hebben gekregen. Het systeem is bedoeld voor de renovatie of nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoorgebouwen en hotels.

Franke heeft een moduul ontwikkeld voor de inbouw van alle techniek die nodig is bij een wastafel in een openbare of semi-openbare sanitaire ruimte. Door meerdere modules naast elkaar tegen de wand te plaatsen kan een hele rij wastafels bediend worden. De toevoerleidingen, kranen, containers en besturingscomponenten voor water, zeep en lucht bevinden zich allemaal in de module. Zij worden bediend met infraroodsensoren. De hoogte van de wastafels is instelbaar tussen 830 en 900 millimeter. Franke Nederland in Helmond levert en monteert de modules, die de naam ‘All in One’ hebben gekregen. Het systeem is bedoeld voor de renovatie of nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoorgebouwen en hotels.

Reageer op dit artikel