nieuws

Commerzbank koopt kantoor in Hoofddorp

bouwbreed

Vastgoedbelegger en -ontwikkelaar Fortress heeft de kantoorontwikkeling in Hoofddorp voor Irdeto Access verkocht aan het Duitse Commerz Real Investment (CRI), een volle dochter van de Commerzbank. Naar verwachting levert Fortress medio volgend jaar het gebouw op aan CRI. Het pand is voor een periode van 10 jaar verhuurd aan Irdeto Access en omvat 8800 vierkante meter kantoorruimte, 515 vierkante meterarchiefruimte en 200 parkeerplaatsen. Het bedrijf is de eerste huurder in Beukenhorst-Zuid. Het door MIII Architecten ontworpen gebouw krijgt drie vleugels van zes verdiepingen en een centraal gelegen atrium.

Vastgoedbelegger en -ontwikkelaar Fortress heeft de kantoorontwikkeling in Hoofddorp voor Irdeto Access verkocht aan het Duitse Commerz Real Investment (CRI), een volle dochter van de Commerzbank. Naar verwachting levert Fortress medio volgend jaar het gebouw op aan CRI. Het pand is voor een periode van 10 jaar verhuurd aan Irdeto Access en omvat 8800 vierkante meter kantoorruimte, 515 vierkante meterarchiefruimte en 200 parkeerplaatsen. Het bedrijf is de eerste huurder in Beukenhorst-Zuid. Het door MIII Architecten ontworpen gebouw krijgt drie vleugels van zes verdiepingen en een centraal gelegen atrium.

Reageer op dit artikel