nieuws

Britse ‘regenbak’ verdient zich terug

bouwbreed

Binnen twee jaar een 40 procent lagere waterrekening, belooft Hydro International met zijn opvangsysteem voor regenwater. De fabrikant uit het Britse Clevedon adviseert zijn StormBank Pro vooral voor de utiliteit en openbare gebouwen. De installatie slaat regenwater op om bijvoorbeeld het toilet mee te spoelen. Het systeem is een opgeschaalde versie van de StormBank voor woningen. Het kleinste model verzamelt regenwater van daken met een oppervlak tot 300 vierkante meter en het grootste op daken vanaf 750 vierkante meter. De tussenmaat is bedoeld voor daken vanaf 300 tot 750 vierkante meter. Een StormBank bestaat uit een opslagtank, een waterfilter en een bedieningspaneel. De grootste variant kan direct op een gebouwbeheersysteem worden aangesloten.

Binnen twee jaar een 40 procent lagere waterrekening, belooft Hydro International met zijn opvangsysteem voor regenwater. De fabrikant uit het Britse Clevedon adviseert zijn StormBank Pro vooral voor de utiliteit en openbare gebouwen. De installatie slaat regenwater op om bijvoorbeeld het toilet mee te spoelen. Het systeem is een opgeschaalde versie van de StormBank voor woningen. Het kleinste model verzamelt regenwater van daken met een oppervlak tot 300 vierkante meter en het grootste op daken vanaf 750 vierkante meter. De tussenmaat is bedoeld voor daken vanaf 300 tot 750 vierkante meter. Een StormBank bestaat uit een opslagtank, een waterfilter en een bedieningspaneel. De grootste variant kan direct op een gebouwbeheersysteem worden aangesloten.

Reageer op dit artikel