nieuws

Bilfinger Berger kooptdienstverlener Zander

bouwbreed

Bilfinger Berger neemt M+W Zander over. Door de aankoop verdubbelt de omzet van de bouwer in het segment Faciliteiten Beheer tot ruim 1 miljard euro. M+W Zander realiseerde vorig jaar met 4300 medewerkers een omzet van 500 miljoen euro. De maatschappij werkt voor bedrijven als IBM, EADS en Deutsche Bank. De activiteiten van de dienstverlener concentreren zich in de Duitstalige landen. Ook is de onderneming present in Oost-Europa, met name in Rusland. Bilfinger Berger neemt M+W Zander over van de Oostenrijkse maatschappij Victoria Industriedeelnemingen.

Bilfinger Berger neemt M+W Zander over. Door de aankoop verdubbelt de omzet van de bouwer in het segment Faciliteiten Beheer tot ruim 1 miljard euro. M+W Zander realiseerde vorig jaar met 4300 medewerkers een omzet van 500 miljoen euro. De maatschappij werkt voor bedrijven als IBM, EADS en Deutsche Bank. De activiteiten van de dienstverlener concentreren zich in de Duitstalige landen. Ook is de onderneming present in Oost-Europa, met name in Rusland. Bilfinger Berger neemt M+W Zander over van de Oostenrijkse maatschappij Victoria Industriedeelnemingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels