nieuws

Amersfoort wil afval ondergronds

bouwbreed

Amersfoort overweegt het afval in ondergrondse containers in te zamelen in de hele stad. Het gaat om ruim honderd containers. Momenteel onderzoekt de lokale overheid de financiële haalbaarheid van de plannen. In september beslist de gemeenteraad.

Amersfoort overweegt het afval in ondergrondse containers in te zamelen in de hele stad. Het gaat om ruim honderd containers. Momenteel onderzoekt de lokale overheid de financiële haalbaarheid van de plannen. In september beslist de gemeenteraad.
Op de Appelmarkt komen in elk geval vier ondergrondse afvalcontainers. Daar vinden namelijk graafwerkzaamheden plaats zodat nu eenvoudig drie restafval- en een papiercontainer kunnen worden geplaatst.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels