nieuws

Vreemde ervaringen op de Material Xperience

bouwbreed Premium

Vier dagen lang zijn in de Brabanthallen de meest vreemde materialen en materiaalcombinaties aan te treffen. Van gerecycled kauwgom tot luchtzuiverende coatings en overal kan in principe mee worden gebouwd. De Material Xperience is de expressieve aanvulling op de AfbouwExpo 2008.

Wat de boer niet kent dat eet hij niet. Ook in de bouw wordt lang vastgehouden aan bewezen technieken en materialen. Voor zowel ontwerpers als afbouwers kan een bezoek aan de Material Xperience dan ook zowel een schokkend als een verhelderend effect hebben.
Want, materialen die zowel hard als zacht zijn of smart materials met bijzondere eigenschappen, de kans wordt steeds groter dat ze op een dag in het werkpakket zitten.
Een bezoek aan dit onderdeel van de AfbouwExpo geeft een kijkje in de toekomst zoals creatieve professionals die op materiaalgebied voor zich zien. Hart van dit evenement vormt Materia, de door Els Zijlstra opgezette database met zoekmachine (de material explorer) die tegenwoordig in Enter zijn thuisbasis heeft.
De Material Xperience wordt van 23 tot en met 26 april gehouden, dagelijks van 12.00 tot 19.00 uur. De toegang is na aanmelding op internet.

Reageer op dit artikel