nieuws

VIDEOCAMERA KAN ZO DE BOUWPUT IN

bouwbreed

VIDEOCAMERA KAN ZO DE BOUWPUT IN

VIDEOCAMERA KAN ZO DE BOUWPUT IN

U kunt hem nagenoeg van anderhalve meter hoogte laten vallen, ook in het water of in de modder, het mag regen en sneeuwen en ook fijn stof zou de videocamera SDR-SW20R niet mogen deren. En vuile handen? Spoel ze samen met de camera gewoon onder de kraan af.
Panasonic ontwikkelde de videocamera speciaal voor sportactiviteiten: surfen, snowboarden enzovoort, maar een dergelijk tegen ruige omstandigheden beschermd apparaat kan ook op de bouwplaats goede dienst bewijzen. Zet bijvoorbeeld een moeizame kalendering op film of een lastige hijs- of montageklus. Niet alleen de verzekering zal daar blij mee zijn. Dat de camera niet al te groot en zwaar is, werkt in z’n voordeel.
De SW20R heeft een tienvoudige optische zoom en neemt in de resolutie 480×640 MPEG2 filmpjes op via SD-kaartjes. De lens is een Leica Dicomar. De ongeveer 400 euro kostende videocamera kan ook foto’s maken.

Reageer op dit artikel