nieuws

Vacant

bouwbreed Premium

 Op de bouwsteigers van het in aanbouw zijnde stadhuis in Vianen heeft BAM recht onder een bouwkraan een grote personeelsadvertentie opgehangen. “We hopen op deze manier een heel breed publiek te bereiken”, zegt Anita Veenhof van de Koninklijke BAM Groep. BAM Utiliteitsbouw heeft dan ook personeel nodig in alle geledingen. Van staffuncties tot bouwplaatspersoneel en alles wat daar tussenin zit.”

 Op de bouwsteigers van het in aanbouw zijnde stadhuis in Vianen heeft BAM recht onder een bouwkraan een grote personeelsadvertentie opgehangen. “We hopen op deze manier een heel breed publiek te bereiken”, zegt Anita Veenhof van de Koninklijke BAM Groep. BAM Utiliteitsbouw heeft dan ook personeel nodig in alle geledingen. Van staffuncties tot bouwplaatspersoneel en alles wat daar tussenin zit.”

Reageer op dit artikel