nieuws

Trambaan

bouwbreed

In opdracht van de gemeentelijke Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer werkt aannemer BAM Rail aan een nieuwe trambaan in Amsterdam: bypass lijn 5. Twee bouwplaatsmedewerkers slijpen het laswerk bij de koppeling van twee spoorstaven van 18 meter. De werkvoorbereiding voor het infrastructuurproject, waarbij ook BAM Wegenbouw is betrokken, begon in augustus 2007.

In opdracht van de gemeentelijke Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer werkt aannemer BAM Rail aan een nieuwe trambaan in Amsterdam: bypass lijn 5. Twee bouwplaatsmedewerkers slijpen het laswerk bij de koppeling van twee spoorstaven van 18 meter. De werkvoorbereiding voor het infrastructuurproject, waarbij ook BAM Wegenbouw is betrokken, begon in augustus 2007.
Komende week worden de wissels aangesloten. Begin mei gaan de trams rijden over het nieuwe parcours.Foto: Ronald Bakker

Reageer op dit artikel