nieuws

Solicon

bouwbreed

Prince Kunststofbouw uit Tholen introduceert een koppeling voor pvc-buizen die trek kan opnemen. Het is voldoende om de buis in de koppeling te steken en vervolgens een moer aan te draaien. De koppeling met als naam Solicon is net zo makkelijk te demonteren als te monteren. Hij bestaat voor PVC-PN 12,5 buizen met diameters tot 160 millimeter. Een Solicon-koppeling voor een diameter van 250 millimeter is in ontwikkeling.

Prince Kunststofbouw uit Tholen introduceert een koppeling voor pvc-buizen die trek kan opnemen. Het is voldoende om de buis in de koppeling te steken en vervolgens een moer aan te draaien. De koppeling met als naam Solicon is net zo makkelijk te demonteren als te monteren. Hij bestaat voor PVC-PN 12,5 buizen met diameters tot 160 millimeter. Een Solicon-koppeling voor een diameter van 250 millimeter is in ontwikkeling.

Reageer op dit artikel