nieuws

Portafill

bouwbreed

De Portafill 2000 CT is een rupsmobiele (grond)zeef die een compacte bouw koppelt aan een grote capaciteit, zegt importeur Marcom Rijssen. Die capaciteit wordt bereikt door de grote amplitude (circa 1 centimeter) van de agressieve zeef. Daardoor is hij goed inzetbaar achter mobiele brekers. De Portafill 2000 CT heeft transportmaten van 6,15 x 2,29 (breedte) x 2,97 meter en een gewicht van ongeveer 10 ton.

De Portafill 2000 CT is een rupsmobiele (grond)zeef die een compacte bouw koppelt aan een grote capaciteit, zegt importeur Marcom Rijssen. Die capaciteit wordt bereikt door de grote amplitude (circa 1 centimeter) van de agressieve zeef. Daardoor is hij goed inzetbaar achter mobiele brekers. De Portafill 2000 CT heeft transportmaten van 6,15 x 2,29 (breedte) x 2,97 meter en een gewicht van ongeveer 10 ton.

Reageer op dit artikel