nieuws

Informatiecentrum A73 sluit zijn deuren

bouwbreed

Rijkswaterstaat sluit de Viascoop, het informatiecentrum in Roermond over de A73. Volgens de dienst is het infocentrum niet meer nodig, ondanks de verdere werkzaamheden aan de afbouw van de beide tunnels van de A73-Zuid. De afgelopen tien jaar trok de Viascoop zo’n 40.000 bezoekers. De inboedel van het centrum, waaronder een maquette, verkast naar kantoren van RWS.

Rijkswaterstaat sluit de Viascoop, het informatiecentrum in Roermond over de A73. Volgens de dienst is het infocentrum niet meer nodig, ondanks de verdere werkzaamheden aan de afbouw van de beide tunnels van de A73-Zuid. De afgelopen tien jaar trok de Viascoop zo’n 40.000 bezoekers. De inboedel van het centrum, waaronder een maquette, verkast naar kantoren van RWS.

Reageer op dit artikel