nieuws

Gulpen bouwt nieuw zwembad

bouwbreed Premium

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem willen zwembad Mosaqua laten slopen en herbouwen. Dat is niet veel duurder dan renovatie, blijkt uit een voorstel aan de gemeenteraad. Renovatie kost 6 miljoen euro, nieuwbouw 7,5 miljoen. In het voorstel van B0x26W komt het nieuwe bad naast het oude te liggen. Het oude gaat pas tegen de vlakte als het nieuwe klaar is.

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem willen zwembad Mosaqua laten slopen en herbouwen. Dat is niet veel duurder dan renovatie, blijkt uit een voorstel aan de gemeenteraad. Renovatie kost 6 miljoen euro, nieuwbouw 7,5 miljoen. In het voorstel van B0x26W komt het nieuwe bad naast het oude te liggen. Het oude gaat pas tegen de vlakte als het nieuwe klaar is.

Reageer op dit artikel