nieuws

Bron van warmte in woonwijk

bouwbreed

Voor de koeling van de computerruimtes en de verwarming van het Postbank-kantoor in Arnhem slaan medewerkers van Grondboorbedrijf Haitjema uit Dedemsvaart een warmtebron midden in de wijk Klarendal. In totaal heeft Haitjema de afgelopen weken vier bronnen geslagen. Twee koude bronnen kwamen op het Postbank-terrein aan de Arnhemse Velperweg. De warmtebronnen (een van 16 graden en een van 8 graden) moesten op grotere afstand liggen, zodat ze elkaar niet beïnvloeden. Foto: APA/Sjef Prins.

Voor de koeling van de computerruimtes en de verwarming van het Postbank-kantoor in Arnhem slaan medewerkers van Grondboorbedrijf Haitjema uit Dedemsvaart een warmtebron midden in de wijk Klarendal. In totaal heeft Haitjema de afgelopen weken vier bronnen geslagen. Twee koude bronnen kwamen op het Postbank-terrein aan de Arnhemse Velperweg. De warmtebronnen (een van 16 graden en een van 8 graden) moesten op grotere afstand liggen, zodat ze elkaar niet beïnvloeden. Foto: APA/Sjef Prins.

Reageer op dit artikel