nieuws

Bilfinger Berger boekt200 miljoen in Australië

bouwbreed Premium

Bilfinger Berger heeft voor 200 miljoen euro opdrachten verworven in Australië. Het land is voor de aannemer uit Mannheim zijn grootste markt voor ingenieursbouw. Vorig jaar bedroeg de omzet uit het segment ruim een miljard euro.

Bilfinger Berger heeft voor 200 miljoen euro opdrachten verworven in Australië. Het land is voor de aannemer uit Mannheim zijn grootste markt voor ingenieursbouw. Vorig jaar bedroeg de omzet uit het segment ruim een miljard euro.
In Melbourne moderniseert Bilfinger Berger de druk bereden West Gate Freeway. Het project ter waarde van 100 miljoen euro dient medio 2010 te zijn voltooid.
Bovendien bouwen de Mannheimers in Brisbane het eerste gedeelte van de Northern Busway, een weg die speciaal betemd is voor een snelle busverbinding. De opdracht levert een omzet van 100 miljoen euro op. De oplevering is gepland in 2009. Zowel het project in Melbourne als de weg in Brisbane worden uitgevoerd op basis van een alliantiecontract. In de loop van de projecten worden de noodzakelijke werkzaamheden nader ingevuld.

Reageer op dit artikel