nieuws

Weg Veendam-Pekela deels verdubbeld

bouwbreed

De provinciale weg tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt verdubbeld. De provincie Groningen stelt 15 miljoen euro beschikbaar. Het ongeveer 3 kilometer lange tracé wordt aangepakt tijdens het reguliere groot onderhoud dat over twee jaar begint. Verdubbeling is nodig door de drukte.

De provinciale weg tussen Veendam en Nieuwe Pekela wordt verdubbeld. De provincie Groningen stelt 15 miljoen euro beschikbaar. Het ongeveer 3 kilometer lange tracé wordt aangepakt tijdens het reguliere groot onderhoud dat over twee jaar begint. Verdubbeling is nodig door de drukte.
De provincie ziet niets in een nieuwe weg tussen Delfzijl en de stad Groningen (N360). Wel onderzoekt zij een doorsteek van de N360 naar de Eemshavenweg. Steeds meer automobilisten die vanaf Delfzijl richting Groningen rijden, slaan nu bij Loppersum of Ten Boer af om via de Eemshavenweg de stad in te komen.

Reageer op dit artikel