nieuws

Stormschade aan gevel

bouwbreed

De storm die over Nederland raasde, veroorzaakte schade aan een Groningse flat in aanbouw. Van het appartementencomplex Trezoor bezweek een groot deel van het metselwerk en galerijen. Ook de aanpalende bouwsteiger bezweek plaatselijk onder het gewicht van de vallende stukken gevel. Delen van de noordgevel waren voor het weekend nog gemetseld. De aannemers zijn BAM en Moes. Foto: 112 Groningen

De storm die over Nederland raasde, veroorzaakte schade aan een Groningse flat in aanbouw. Van het appartementencomplex Trezoor bezweek een groot deel van het metselwerk en galerijen. Ook de aanpalende bouwsteiger bezweek plaatselijk onder het gewicht van de vallende stukken gevel. Delen van de noordgevel waren voor het weekend nog gemetseld. De aannemers zijn BAM en Moes. Foto: 112 Groningen

Reageer op dit artikel